YouTube 1000 Abone Kasma Ücretsiz Taktik!

Youtube Abone, Beğeni, İzlenme ve Yorum Hilesi

Youtube 1000 aboneyi hızlı bir şekilde kasma taktiğini ücretsiz olarak paylaşmak istiyorum. Bu taktik ile günde en az 100 abone kasabileceksiniz. Taktiğimiz abone hilesi olarak geçse de yardımcı siteler aracılığıyla yapılacak olup herhangi ban konusu taşımaz.

Bu taktik sonucunda sadece abone değil youtube beğeni ve yorum ve izlenme kasma gibi işlemleri de yapacağınız işlemler sonucunda elde edeceksiniz. Hadi şimdi taktiğimize geçelim.

Bu eğitimin serisi için Youtube Rehber arşivimize göz atabilirsiniz.

youtube 1000 abone kasma ücretsiz taktik
Belki bilmiyorsunuzdur. Bu yüzden en temelden anlatıyorum. Youtube'da abone kasmak için belli başlı kurulmuş siteler var. Bu siteler içerisinde yan kanalınızla başkalarının kanallarına abone olmak, beğenmek gibi basit işlemler ile toplayacağınız puanları kendi kanalınız üzerinde kullanabiliyorsunuz.
Yani ben başkalarının kanallarına abone oluyorum, beğeniyorum, yorum yapıyorum bana puan geliyor. Ben de kendi sitemi ekliyorum. Bana abone oldukça benim puanımdan bir miktar onlara gidiyor. Bu döngü şeklinde devam ediyor.

Bu sitelerden örnek vermek gerekirse: Site 1, Site 2

Tabii normal kullanıcılar bu işlemleri elle yapıyor. Ama siz bu yazıyı okuduğunuz için elle değil tamamen otomatik şekilde yapacaksınız. Peki nasıl mı? Anlatıyorum hemen.

Yapacağımız sitenin ismi Youtube Abone Kas yani birinci örnek verdiğim site. Bu site içerisinde yapacağımız küçük bir bot ile bilgisayardan kolayca puan kasabileceksiniz. Bilgisayarı olmayanlar üzülmesin. Yazının devamında bir yöntem daha söyleyeceğim.

Bu söylediğim botu iMacros isimli eklentiyle yapacağız. Mozilla Firefox internet tarayıcısı üzerinde çalışıyor kendisi. Şimdi youtube 1000 abone kasmak için yapacağınız işlemleri adım adım anlatıyorum.

İlk olarak buraya tıklayarak 39mb boyutunda bir dosya indireceğiz. Bu dosyayı winrar ile açabiliyoruz. Winrar yoksa Google'dan indirebilirsiniz. İndirdiğimiz dosyayı açtıktan sonra 2 tane dosya karşımıza çıkıyor.

Bu dosyalardan birisi firefox. Firefox'a çift tıklayıp kurulumu yapıyoruz. Basit bir kurulumu var zaten. Kurduktan sonra açalım. Sağ üst kısımdaki 3 çubuklu simgeye tıklayıp yapboz simgesine tıklıyoruz.
Daha sonra açılan kısma demin indirdiğiniz dosya içindeki imacros isimli dosyayı sürüklüyoruz.
Gelen ekranda install diyerek kurulumu yapıyoruz. Bu şekilde imacros eklentisini Mozilla Firefox tarayıcısına yüklemiş olduk. Şimdi gelelim ayarlara.

Mozilla Firefox içindeki üst kısımda eklediğimiz uzantının simgesi geldi. (Arama kısmının sağında) Bu simgeye 1 kere tıklayalım. Sol kısımda bir sekme açıldı. Bu sekme youtube abone hilesini yapacağımız botun sekmesidir.

Şimdi sizlere bir link veriyorum. Link <-- buraya tıklayıp (reklamı geçin lütfen) daha sonra ekrana gelen tüm kodları kopyalayın. Firefox üzerinden açtığımız soldaki sekmede bulunan Rec bölümüne girin ve record tuşuna basın daha sonra stop düğmesine basın.

Bu şekilde current.iim şeklinde üstte bir dosya oluşturmuş olduk. Şimdi bu dosyaya sağ tıklayalım ve Edit Macro'yu seçelim. Açılan sekmedeki tüm kodları silip verdiğim kodları yapıştıralım ve Save & Close seçeneğine tıklayalım. Bu sayede makro kurulumunu tamamlamış olduk.

Buraya tıklayarak youtube abone kasma sitesine girelim ve kayıt olalım. Sonrasında giriş yapalım.
Girişi yaptıktan sonra Youtube'a girerek hesabınıza giriş yapın. Daha sonra Youtube Abone Kasma sitesine geri dönerek sol bölümde açtığımız makromuza dönüyoruz.

Sol menüde play bölümü içinde alt kısımda max 3 yazan yeri 5 yapalım. Play Loop seçeneğine tıklayalım ve Mozilla Firefox üzerinden hiçbirşeyi ellemeyelim. Bot başlamış ve işlemleri kendi kendine hallediyor olacak. 
Önce youtube abone işlemini daha sonra youtube video beğenme işlemlerini yaparak sizlere puan getirecek. Puanınız birikince makromuzu kapatalım. Site içerisinden veya buradan siteye kendi youtube hesabınızı ekleyebilir ve kaç puan karşılığında abone geleceğini seçebilirsiniz. Sadece abone işlemi de değil; beğeni, izlenme, yorum gibi birçok hizmeti de puanlarınız karşılığında alabilirsiniz. Hesabınızı ekledikten sonra gerçek kullanıcılar sizin kanalınıza abone olarak puan toplamaya çalışacaklar.

Günlük işlerinizi yaparken bu botu arkaplanda ara ara açabilirsiniz. Ancak hesap ekleme menüsünden günlük en fazla 50 abone gelmesi için ayarlayın. Yoksa Youtube hesabınıza eksik abone gelebilir.

Botumuz bu şekildeydi arkadaşlar. Şimdi ise bottan hariç bir şekilde tamamen organik olarak Youtube üzerinde nasıl gelişebilirsiniz ve 1000 abone nasıl kasabilirsiniz bunların taktiklerini size sunacağım.

Youtube Organik Abone Kasma Taktikleri

Ben botla falan kanalıma abone kasmak istemiyorum. Tamemen organik olsun diyorsanız sizlere çok güzel ve kimsenin kolay kolay anlatmayacağı taktikleri ücretsiz olarak söyleyeceğim.

Kanalınızı geliştirmeniz için Kanal Ayarlarını güzel bir şekilde yapmanız gerekiyor. Kanalınız ne ile ilgiliyse kanal etiketlerine ve açıklamasına bunu açıkça belirtin.

Video yüklemeden önce videonuz ile ilgili kullanıcıların arattığı arama terimlerini yani anahtar kelimeleri bulun.

Peki nasıl bulacağız? Sizlere çok güzel bir yöntem vereceğim. Çoğu kişi hala bilmiyor. Youtube arama yerine videonuzla alakalı 1-2 kelime yazın. Örnek: Youtube abone

Daha sonra bu arama altında çıkan ve dikkatinizi çeken 4-5 tane anahtar kelimeyi not edin. Sonra aramanızın önce başına sonra da sonuna * (yıldız) işaretini ekleyin. Bu işareti ekleyince yeni anahtar kelimeler edineceksiniz. Son olarak 2 kelimenin ortasına da o işaretten ekleyin Youtube* abone şeklinde. Bu yolla birçok arama terimine erişebilirsiniz.


Bulduğunuz anahtar kelimelerden birini oluşturduğunuz videonuzun ismine ekleyin. Örnek: youtube_1000_abone_kasma_ücretsiz_taktik.mp4 şeklinde.

Bulduğunuz anahtar kelimeyi Youtube'da aratın ve diğer yüklenen videoların başlıklarında kullanılmamış ve arama hacminin yüksek olduğunu düşündüğünüz anahtar kelimelerini seçin.

Bu anahtar kelimeleri ile videonuza başlık oluşturun. Örnek veriyorum:
Youtube abone hilesi
Youtube 1000 abone kasma ücretsiz
Şeklinde anahtar kelimeler buldunuz diyelim. Bu anahtar kelimeleri birleştirin.
"Youtube 1000 abone kasma hilesi ücretsiz"

Sonraki adımda bulduğunuz anahtar kelimeler ile en az 300 kelime olacak şekilde güzel bir açıklama yazın. Anahtar kelimeleri doldurmayın. Sadece 4-5 tanesini kullanın.

Aynı zamanda açıklama kısmına diğer videolarınızdan linkler ekleyin.
Ayrıca açıklamaya Tag denilen şeylerden de ekleyin. Örnek veriyorum #abonehilesi
bu şekilde açıklamaya 3 tane tag ekleyin.

Etiketler bölümüne bulduğunuz anahtar kelimelerden 10 tane girin.

Diğer videolara oranla daha dikkat çekici bir thumbnail yani video küçük resmi oluşturup kaydedin. Son olarak da video kategorinizi seçin ve videonuz yüklenmeye hazır.

Bu yazımızın sonuna gelmiş olduk. Yazı içerisinde youtube 1000 abone kasma ile ilgili ücretsiz taktikleri okumuş oldunuz. Umarım işinize yarayacak birşeyler paylaşmışımdır. Güzel bir yorum bırakabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Youtube İzlenme Arttırma Taktikleri 2020

Youtube Altyazı Ekleme Programı - Her Dilde Çeviri İmkanı